Upeasti minä

Maksuton ihonhoito- ja meikkineuvonta

Upeasti minä, jotta sinä voisit kokea olevasi upeasti minä! Maksuton ihonhoito- ja meikkineuvontapalvelu. Toimin itsenäisenä ihonhoitokonsulttina Mary Kayn tuotteilla ja olen juuri sinua varten, joka haluat helposti löytää itselle toimivat ihonhoitotuotteet ja kaipaat vinkkejä meikkaamiseen. Palvelut ovat täysin maksuttomia ja ne eivät velvoita sinua ostamaan mitään. Palvelut ovat niin yksityishenkilöille kuin yrityksille.

Studioni sijaitsee haapaniemenkatu 34, tilaani mahtuu neljän henkilönryhmä kerrallaan, mutta voin myös tulla luoksenne kotiin, työpaikalle tai tyhytapahtumaan, Pohjois-Savon alueella.

Ihonhoitoneuvonta

Ihonhoitoneuvonnassa käymme läpi ihonhoidon rutiinit ja saat samalla hemmotella kasvosi ja kädet, juuri sinun ihotyypille sopivilla tuotteilla.

Meikkineuvonta

Meikkineuvonnassa, pääset kokeilemaan Mary Kayn laadukkaita meikkejä, kun annan sinulle helpot käytännönvinkit arki- tai juhlameikki tai vaikkapa sen täydellisen huulipunan valintaan.

Ihonhoitotilaisuus

Ihonhoitotilaisuuteen voit kutsua myös ystävät mukaan, koska mikä olisikaan mukavampaa kuin hemmotella, höpötellä ja viettää aikaa yhdessä ystävien kanssa. Myös meikkineuvontaa on mahdollistaa järjestää ystäväporukalle.

Hemmotteluhetki

Muita palveluita on polttariporukalle hemmottelu, työporukalle työhyvinvointi päivään tai vaikkapa yrityksenä haluat hemmotella asiakkaita ja järjestää asiakkaille asiakasillan. Kaikki nämä ovat maksuttomia!

Ole rohkeasti yhteydessä niin sovitaan hemmotteluhetki, jos haluat onnistuu hemmotteluhetki myös etänä, jolloin lähetän sopivat tuotteet kokeiluun sinulle postissa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä niin löydämme sinulle sopivan palvelun.

Voimme tavata studiollani haapaniemenkatu 34 aivan Kuopion torin takana tai teillä kotona!

    * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.