Some-tuki

Matalan kynnyksen some-tukea yrityksille

Minulta saatte myös matalankynnyksen sometukea. Olen työllistänyt itseni osittain sosiaalisen median avulla ja sen lisäksi olen kouluttanut sosiaalisessa mediassa oman brändin rakentamiseen, joten nyt haluan jakaa oppini myös teille. Minulta löytyy kahta eri pakettia, ensimmäisessä paketissa käymme läpi käytännössä somen ja ohjeet miten sosiaalista mediaa voisi hyödyntää paremmin teidän yrityksen markkinoinnissa. Tämä paketti sisältää yhden tunnin kestävän palaverin. Toisessa paketissa käymme tarkemmin läpi yrityksen sosiaalisen median ja luomme markkinointisuunnitelman, jonka pohjalta pääsette kunnolla alkuun somen kanssa! Tähän pakettiin kuuluu myös 3 valmista somepostausta ja ohjeet miten hyödyntää ilmaisohjelma Canvaa. Tähän kuuluu 2tunnin palaveri.

Lisäksi uutuutena minulta videopaketti Instagramiin ja Facebookkiin. Pakettiin kuuluu ohjeistus ja suunnitelma, miten voit hyödyntää monipuolisesti REELS-videota Instagramissa ja Facebookissa. Lisäksi pakettiin kuuluu yksi valmis video. Tämä sisältää tunnin palaverin.

Pakettien hinnat

  1. Paketti: Yleiskatsauksella sosiaalisen median läpikäynti sekä ohjeet miten voisit paremmin hyödyntää sosiaalista mediaa yrityksen markkinoinnissa. Tunnin kestävä palaveri.
    150 € + alv
  2. Paketti: Tarkemmin sosiaalisen median läpikäynti, markkinointisuunnitelman teko (tavoite ja toimenpiteet miten niihin päästään, sisällönsuunnittelu.).
    290 € + alv
  3. Videopaketti: Pakettiin kuuluu ohjeistus videoiden tekoon ja suunniteluun. Opit hyödyntämään monipuolisesti videoiden käytön Instagramissa ja Facebookissa. Pakettiin kuuluu yksi valmis video. Palaveri kestää tunnin.
  4. 200€ + alv